> covid19

Gezien de toename van COVID-19 in september, hebben wij ook de regels voor werken op kantoor en klantcontacten een beetje aangescherpt:

Wanneer thuiswerken mogelijk is heeft dat voorkeur; mensen voor ondersteuning zoals schoonmaken, administratie, stage enzovoort komen als de andere weg zijn.
Gezien de afmetingen en bezettingen van de vier kantoorruimten, kunnen we meer dan 3 meter van elkaar werken en we werken in ‘bubbels” dus vaste mensen per kantoorruimte. De belangrijkste regels die we hanteren:

  1. Geen klantafspraken indien niet nodig voor voortgang project en niet met grote groepen (regels regering aanhouden of als het niet goed voelt).
  2. Maak aan het eind van de dag je eigen werkplek schoon (spullen zijn aanwezig).
  3. Ontsmet regelmatig je handen en verplicht voor gebruik keuken (koffie, thee e.d.) Daarbij regelen Johan en Elske eigen koffie en thee en gaan naar eigen WC om langslopen etc. te beperken. Ontsmet het toilet na gebruik.
  4. Samen ontsmetten we minimaal dagelijks de contactvlakken waarvan notitie in logboek opgenomen.
  5. Blijf tijdens werken in je eigen kantoorbubbel…. Korte overlegjes zo mogelijk via teams, mail of anders even buiten afspreken en op 1,5 meter.
  6. We lunchen binnen niet meer samen een tafel. Als het buiten kan, dan akkoord, maar blijf in je eigen kantoorbubbel en op afstand met de rest. Indien niet buiten kan dan in eigen ruimte eten in je kantoorbubbel (tweetallen).
  7. We blijven anderhalve meter van elkaar social distance.

Contact

OBB Ingenieursbureau
Bouwhuisweg 4
7431 RG Diepenveen

+31 (0)570 616005
info@obb-ingenieurs.nl

© ErwinEverts.nl 2022 -- OBB-main 1.1.1 Inloggen