> De Week van de Rechtvaardige Straat- Bijdrage OBB spelmakers + Ruimtedenkers

Baas in eigen straat met BOSS: Homo economicus wordt homo ludens

De straat is onze gezamenlijke speelruimte. Om te bewegen en te beleven, stil te staan en in beweging te komen. We vergeten het alleen veel te vaak. Vind de spelende mens in jezelf en ontdek wat de straat aan speelruimte te bieden heeft: om te Bewegen, Ontmoeten, Spelen en Sporten. Word weer BOSS* van je eigen straat! OBB spelmakers + ruimtedenkers neemt ons mee in deze ontdekking. Doe ook mee!

Laten we eens beginnen bij de straat van jouw werkplek. Je kunt er je benen strekken voor een lunchwandeling, een dansje doen, een boom bewonderen, je bezinnen, mensen ontmoeten die ook op lunchwandeling zijn en héél eventueel kun je soms wat ruimte geven aan de busjes van de pakketdiensten of die collega die fietsend naar een afspraak gaat. Je werkt nou eenmaal veel productiever en creatiever als je letterlijk en figuurlijk de ruimte pakt voor bewegen, bewonderen en begroeten. Wees BOSS in eigen straat!

Op donderdag 11 april komen we massaal in actie. OBB spelmakers + ruimtedenkers neemt ons mee op ontdekking. Door met actiebordjes aan te geven welke mogelijkheden er op straat liggen. En die mogelijkheden dan ook echt te pakken. Om onszelf te oefenen. Om samen te herontdekken wat die straat ook alweer is. En wie daar de BOSS van is. 

Pak jij de straat terug?

Bestel vóór 28 maart hieronder de beweegbordjes (BioPanel) € 50,- of de beweegstickers (PVC-vrij) GRATIS. Na de bestelling ontvang je zo snel mogelijk de bordjes en stickers. Het is ook mogelijk om je eigen knipblad met beweegoefeningen GRATIS te downloaden, deze kan jezelf uitprinten en uitknippen.

Maak foto’s en deel jouw straat met de hashtag #BaasInEigenStraat en/of #RechtvaardigeStraat

Contact

OBB spelmakers + ruimtedenkers
Teugseweg 5, 7418 AM Deventer

+31 (0)570 616005          I  info@obb-ingenieurs.nl

© ErwinEverts.nl 2024 -- OBB-main 1.1.1 Inloggen