> Nu ook light-versie beschikbaar van de enquête Handreiking circulair inkopen speelruimte; onze toekomst!

Het jaar 2021 brengt nieuwe avonturen. Eentje daarvan is wat ons betreft de handreiking Circulair inkopen van speelruimte. Heb jij als opdrachtgever of -nemer hart voor een duurzame toekomst en ervaring met circulair inkopen van speelruimte? Dan vraagt Metropoolregio Amsterdam (MRA) jouw bijdrage aan de handreiking Circulair inkopen van speelruimte.

Met uw antwoorden ontstaat een praktische handreiking en er mede voor zorgt dat we onze kinderen niet opzadelen met ‘speelafval’. Na een kort toelichtingsfilmpje kost het invullen van de light versie ongeveer 15 minuten of 45 minuten indien je jouw circulaire inkoop- of inschrijfervaring(en) uitgebreider met ons kunt delen.

Korte versie Klik hier

Lange versie Klik hier

We realiseren dat we heel wat van u vragen, maar het is voor de toekomst van de volgende generatie: deelnemers ontvangen de enquêteresultaten en downloadlink voor de handreiking als deze beschikbaar is.

Achtergrondinformatie

Het doel van de handreiking is om het opdrachtgevers en -nemers gemakkelijker te maken samen de speelruimte meer circulair vorm te geven. De handreiking zal daarbij inzicht geven in waar nu (komende 4-8 jaar) de meeste circulaire winst is te boeken, hoe de administratieve last rondom een inkooptraject is te beperken en praktische informatie geven voor een (haalbare) aanpak. Het gaat niet om het voorschrijven van de enige juiste werkwijze, want die is voor ieder project maatwerk. Wel willen we het mogelijk maken om goede en concrete eerste stappen dezelfde kant op te zetten. Er zijn diverse partijen betrokken bij het opstellen van deze handreiking.

De opdrachtgever is de MRA. Zij heeft hiervoor een klein projectteam samengesteld. De uitvoerenden voor deze opdracht zijn OBB in samenwerking met Procurance. Daarnaast zijn er 3 klankbordgroepen die meelezen: de klankbordgroep leveranciers van speeltoestellen (bestaande uit Kompan, Nijha en Yalp), de klankbordgroep aannemers aanleg en onderhoud (te weten Donker en HVR Speeltotaal) en de klankbordgroep gemeenten vanuit de MRA (o.a. Amsterdam, Beverwijk, Gooise Meren en Uithoorn).

Contact

OBB spelmakers + ruimtedenkers
Teugseweg 5, 7418 AM Deventer

+31 (0)570 616005          I  info@obb-ingenieurs.nl

© ErwinEverts.nl 2024 -- OBB-main 1.1.1 Inloggen