> Spelen, omdat het leven ervan afhangt

Wij zijn ervan overtuigd dat ervaringen opgedaan (of het ontbreken ervan) tijdens spelen, sporten en ontmoeten grote impact hebben op het hele leven en dat deze bijdragen aan het welbevinden, zelfstandigheid, het leren maken van de juiste keuzen, het positief sociaal functioneren, de fysieke ontwikkeling, … kortom volwaardiger mens zijn. En misschien nog belangrijker spelen, sporten en ontmoeten is gewoonweg heel leuk!

Daarvoor is echte aantrekkelijke, bereikbare en bij doelgroep passende speel-sport-ontmoetingsruimte onmisbaar. Dit in de hele openbare ruimte, maar ook op de speciaal daarvoor aangelegde plekken. Daarnaast zijn activiteiten zoals huttenbouw, jongerenwerk, speurtochten, slapen in een tent ….. onmisbaar.

Om hiervoor een ‘steen te verleggen in de rivier’ kan OBB niet anders dan zich eerlijk, oprecht onafhankelijk, met plezier en betrokkenheid inzetten om samen met kinderen, jeugdigen en jongeren en ouders de allerbeste speelruimteontwerpen, speelruimtebeleidsplannen, speelruimteadviezen, cursussen, scholenpleinen en aanbestedingen te realiseren.

Contact

OBB spelmakers + ruimtedenkers
Teugseweg 5, 7418 AM Deventer

+31 (0)570 616005          I  info@obb-ingenieurs.nl

© ErwinEverts.nl 2024 -- OBB-main 1.1.1 Inloggen