> OBB op vakbeurs openbare ruimte

Onze speelruimtespecialisten heten u welkom
De Speelruimtespecialisten van OBB heten u van harte welkom in onze stand op de Vakbeurs Openbare Ruimte. De Vakbeurs Openbare ruimte is de grootste vakbeurs over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte in Nederland. Tijdens de beurs presenteren we de belangrijkste lessen uit de kennisdag Circulaire Speelruimte. Wij hebben de uitkomst van onze kennisdag Circulaire Speelruimte in 24 punten uitgewerkt en lichten deze graag toe. Bezoek onze stand en deel uw speelherinneringen met ons.

Gratis toegang
Registreer u vooraf om snel de beursvloer op te kunnen. De Vakbeurs Openbare Ruimte biedt gratis toegang, gratis koffie, thee en fris én gratis lezingen en workshops door vakspecialisten waaronder die van OBB.

Lezing
Op 2 oktober om 11:00 uur verzorgen wij in de Cirkelstad Sessies samen met gemeente Almere de lezing: “Circulair opdrachtgever-, opdrachtnemerschap wordt de nieuwe standaard!

Circulaire routes
OBB is onderdeel van de twee circulaire routes over de beurs die Cirkelstad organiseert. Met deze route komt u langs onze stand en andere leuke bedrijven die zich inzetten voor circulair.
Circulaire route Dag 1 – 2 oktober van 13:00 tot 13:45
Circulaire route Dag 2 – 3 oktober van 13:00 tot 13:45

Workshop
Circulariteit #hoedan – 2 oktober van 14:00 tot 15:30
Met Arjan Vreugdenhil

Bezoek onze stand
U vindt ons in Hal 2, stand 2.1.06. Klik hier om naar de interactieve beursplattegrond te gaan. #VORNL

Contact

OBB spelmakers + ruimtedenkers
Teugseweg 5, 7418 AM Deventer

+31 (0)570 616005          I  info@obb-ingenieurs.nl

© ErwinEverts.nl 2024 -- OBB-main 1.1.1 Inloggen