> OBB speelruimtespecialsiten verwelkomt nieuwe medewerkers

Het team van OBB speelruimtespecialisten wordt sinds november versterkt door Natascha Dijkhuijsen en Annemarieke de Kloet. 

Auteur: Kelly Kuenen
Natascha studeerde biologie aan de hogeschool Aeres in Almere en voor haar stage verzorgde ze outdoor kampen voor kinderen in Finland. Daar raakte ze gebiologeerd door spelende kinderen in het bos. Haar afstudeerscriptie De speelvriendelijke groene openbare ruimte, en hoe speelgedrag hier tot uiting komt trok de aandacht van Elske Oost van OBB. ‘Bij de enthousiaste presentatie op kantoor van OBB was het al snel duidelijk dat Natascha bij OBB haar passie voor biologie, groene ruimte en kinderen zou kunnen combineren’, vertelt Johan Oost. 

Annemarieke studeerde landschapsarchitectuur aan de Hogeschool van Hall Larenstein in Velp. Vanuit haar werk als interieurontwerper was ze de laatste jaren steeds meer naar buiten gaan kijken. Uiteindelijk biedt de buitenruimte meer mogelijkheden en is deze voor kinderen meer van betekenis. ‘Annemarieke w eet de buitenruimte zodanig in te richten dat mensen zich er thuis voelen. En dat sluit weer naadloos aan op de visie van OBB waar we aantrekkelijke samenspeelruimten ontwerpen’, aldus Oost. 

Met de nieuwe “aanwinsten” bestaat OBB nu uit een zevenkoppig team: landschappelijk ontwerper Annemarieke, stedenbouwkundig ontwerper Arjan, planoloog Elske, speelruimtespecialist Johan, sociaalgeograaf Madeleine en speelbioloog Natascha. 

Contact

OBB Ingenieursbureau
Postbus 805
7400 AV Deventer
+31 (0)570 616005
info@obb-ingenieurs.nl

Bezoekadres (geen post): Bouwhuisweg 4 Diepenveen.
© ErwinEverts.nl 2019 -- OBB-main 1.1.1 Inloggen