Buitenruimteplan Zwartewaterland

Samen met de gemeente Zwartewaterland heeft OBB een visie ontwikkeld op de buitenruimte die verder gaat dan speelruimte: een buitenruimteplan BOSS. Deze visie zet in op draagkrachtige netwerken voor bewegen ontmoeten spelen en sporten in alle kernen. OBB heeft deze visie door nauwe samenwerking met de gemeentelijke organisatie kunnen opstellen, en uiteindelijk uitgewerkt tot een praktisch en vernieuwend uitvoeringsplan waarmee gemeente Zwartewaterland toekomstbestendig bezig kan om haar buitenruimte zo in te richten dat deze uitnodigt en uitdaagt voor iedereen om te bewegen, ontmoeten, spelen en sporten. Zowel senioren als kinderen en alles daartussen.

In de visie is specifiek ingezet op het bevorderen van zelfredzaamheid en zelfstandigheid door niet alleen te kijken naar plekken, maar juist de routes, recreatieve verbindingen en dagelijkse ommetjes mee te nemen hierin.

> Specificaties

diensten
Beleid Projectleiding Sparringpartner
November 2021
Elske Oost, Thijs Banninga, Aoife Wullur, Rick van Beek

Lees hier hoe beheerder Kevin Driessen het ervaart om een paar jaar met deze visie en uitvoeringsplannen aan de slag te zijn.

Contact

OBB spelmakers + ruimtedenkers
Teugseweg 5, 7418 AM Deventer

+31 (0)570 616005          I  info@obb-ingenieurs.nl

© ErwinEverts.nl 2024 -- OBB-main 1.1.1 Inloggen