Meer uitdaging voor speelplek Oijen

De gemeente Hillegom vroeg OBB om voor de speelruimte op de plek Oijen tot een nieuw inrichtingsvoorstel te komen in samenspraak met bewoners. OBB heeft de participatie hiervoor begeleid en het schetsontwerp gemaakt. Op de bewonersavond werd eerst samen gekeken naar wat speelruimte is en welke kwaliteiten de plek Oijen heeft. Dit werd aan de hand van de Spikkel gedaan.

Vanuit dit startpunt zijn de bewoners onder begeleiding van OBB en de gemeente aan de slag gegaan met de plek. De vele enthousiaste en creatieve ideeën zijn uiteindelijk door OBB gebundeld en vertaald naar een schetsontwerp. Dit ontwerp is de basis geweest voor de uitvraag en uitvoering. HVR speeltotaal heeft het ontwerp verder uitgewerkt en heeft de uitvoering mogen doen.

> Specificaties

diensten
Ontwerp Participatie
Mei 2017
HVR speeltotaal
Arjan Vreugdenhil

Bekijk hieronder hoe mooi en uitdagend speellandschap het is geworden;

 

 

Contact

OBB Ingenieursbureau
Postbus 805
7400 AV Deventer
+31 (0)570 616005
info@obb-ingenieurs.nl

Bezoekadres (geen post): Bouwhuisweg 4 Diepenveen.
© ErwinEverts.nl 2018 -- OBB-main 1.1.1 Inloggen