MOVE IT! Utrecht

OBB heeft de gemeente Utrecht ondersteunt om samen met Harten voor Sport en VSU te komen tot een interactieve nota voor beweegwinst voor jongeren. 
Er ligt nu een interactief rapport. Dit is het resultaat van een half jaar zoeken naar waar te beginnen. Waar zit de winst? Wij denken dat inspiratie, organisatie, nudging en benutten wat er is de kernactiepunten zijn! Dit is het netwerk, hier beginnen we. Heb je input voor de invulling binnen de vier kernactiepunten? Maak een statement en doe mee, want samen maken we het verschil.

Gemeente Utrecht wil naar de kernvraag terugkeren met betrekking tot het sporten en bewegen voor jongeren. Zij stelt zich steeds helder voor ogen waarom (why) zij hiermee bezig is en zou moeten zijn. Voor de jongeren! Zij streeft vanuit het why naar creatieve wegen (how) om te komen tot meer beweegwinst voor de jongeren (what) en wil alle andere betrokken stimuleren om mee te doen.

> Specificaties

diensten
Beleid Participatie Projectleiding
Mei 2017
Harten voor Sport VSU
Elske Oost Arjan Vreugdenhil
Move it! is volop in beweging. Zie hier de facebookpagina; een platform om sporten, bewegen en ontmoeten te stimuleren.
Vooral voor jongeren tussen de 12-18 jaar willen we meer (beweeg)ruimte creëren. Op dit platform delen we ontmoetingsplaatsen, (urban) sports plekken, en tips en leuke ideeën in de buitenruimte en indoor. Delen is sportief!

 

Totdat er een echte ambassadeur is voor het bewegen van jongeren in Utrecht beschouwen we King Julian als ambassadeur. Zie hieronder zijn statement.

 

 

 

Contact

OBB spelmakers + ruimtedenkers
Teugseweg 5, 7418 AM Deventer

+31 (0)570 616005          I  info@obb-ingenieurs.nl

© ErwinEverts.nl 2024 -- OBB-main 1.1.1 Inloggen