Verbindende inrichter. Ontwerpt en adviseert geen speelplekken maar speelruimte. Liefst overal en voor iedereen.

Als ontwerper en adviseur inspireert Arjan Vreugdenhil tot een buitenruimte die voor iedereen uitnodigend en uitdagend is om te Bewegen Ontmoeten Spelen en Sporten. Samen met zijn team van OBB spelmakers + Ruimtedenkers adviseert hij door heel Nederland overheden, scholen, aannemers en gebruikers om de spelende mens centraal te stellen in ruimtelijke opgaves en (her)inrichting. Je zou hem een inrichtende verbinder kunnen noemen. Of een verbindende inrichter.

Opgeleid als stedenbouwkundig ontwerper kijkt Arjan altijd naar het grotere plaatje en verbindingen. Het spelende kind in hem ziet overal kansen om op een speelse manier prettige en unieke plekken te creëren.

Door zijn ruime ervaring bij diverse grotere en kleinere gemeenten is Arjan gespecialiseerd in het handen en voeten geven aan een visie, in samenwerking met bewoners, proffesionals en alle lagen binnen het ambtelijk apparaat. Hij zet hier in op samenwerking, doelgerichte waardecreatie en een herkenbaar en helder proces.

Binnen OBB is Arjan de eindbaas BOSS, en ondersteunt hij alle teamleden om binnen alle projecten de hoogste gebruikswaarde te creëren, in goede samenwerking met opdrachtgever en eindgebruiker, en met de spelende mens centraal. De stad is onze speelruimte!

“Ik denk met veel plezier terug aan hoe we als kinderen in de havens van IJmuiden onze eigen speelplekken creëerden. We bouwden onze eigen bunkers op opslagplaatsen, daagden de havenmeester uit door op de sluizen te spelen en speelden oneindig wedstrijden van het Nederlands elftal na op lege parkeerplaatsen. Taluds, schuttingen en hekken waren ons klimparcours als we soldaatje speelden.”

 

Arjan@obb-ingenieurs.nl

View Arjan Vreugdenhil's LinkedIn profile View Arjan Vreugdenhil’s profile

Contact

OBB spelmakers + ruimtedenkers
Teugseweg 5, 7418 AM Deventer

+31 (0)570 616005          I  info@obb-ingenieurs.nl

© ErwinEverts.nl 2024 -- OBB-main 1.1.1 Inloggen